En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

3 opskrifter med trøffel

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Thu, February 05, 2009 18:21:20

Trøffelsmør:

Rør saltet smør af bedste kvalitet sammen med hakket, frisk trøffel. Trøffelmængden afgøres af temperament og pengepung...

Porre-vinaigrette med trøffel:

Kog et bundt små vinterporrer møre i saltet vand. Mariner porrene i en skarp vinaigrette og krydr godt med salt og peber. Riv frisk trøffel over porrene. Trøffelmængden afgøres af temperament og pengepung...

Kammuslinger med brunet smør og trøffel:

Skaf nogle flotte, friske kammuslinger i skal. Åbn muslingerne, soigner dem og skyl dem forsigtigt uder rindende vand. Placer en lille klat smør på hver musling, krydr godt med salt og peber. Riv frisk trøffel over kammuslingerne og grill dem 3-4 min i en god, varm ovn. Trøffelmængden afgøres af temperament og pengepung...

Hvis bare alle opskrifter var så enkle!

  • Comments(1)//www.parisblog.dk/#post11