En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Opskrift!

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Sun, April 26, 2009 18:17:33

Lapin en Deux services...

Det her er en god måde at anvende den hele kanin på. En stor kanin er nok til 6 voksne (og nogle børn...).

Partér kaninen 'comme il faut', læg de 'fine' stykker (bov, kølle, ryg) for sig og de 'mindre fine' stykker (indmad, skanke, hoved) for sig.

1. Service: Steg de 'mindre fine' stykker i rigeligt olivenolie ved lav varme i et par timer. Krydr godt med salt og Piment d'Espelette. Server en god salat (endive/spinat/skalotte/æble) til.

2. Service: Brun de 'fine stykker' i lidt olivenolie i en stegegryde. Drys lidt mel over, tomatkoncentrat på, salt, Piment d'Espelette. Deglacer med en sjat rødvin, spæd med lidt vand og tilsæt løg, tomat, hvidløg samt sorte oliven. Lad retten simre 1 time. Tilsmag med salt, eddike og hakket, friskt mynte umiddelbart inden servering. Server kogt spelt ved siden af!

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post134