En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Økologi i vores kvarter

MadPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Wed, May 06, 2009 15:19:02

Økologi er ikke meget udbredt hos den almindelige slagter, bager eller i supermarkedet i Paris. Til gengæld ligger de økologiske supermarkeder jævnt fordelt og vi er især glade for vores Bio Coop ved metro Oberkampf på Boulevard Voltaire (11. arr.). Det er et øko-supermarked med alle dagligvarer, inklusiv et rigtig godt osteudvalg, biodynamiske æbler og en særlig god romainesalat.

Bio Coop er del af en kæde lissom Naturalia, der har rigtig mange filialer i Paris, men holder en lidt lavere standard og har færre friske varer.

I 35 rue Debellayme i det 3. arr. ligger et mindre økosupermarked/købmand: Bio-Moi.

Soya Cantine Bio er et hyggeligt og upretentiøst spisested, med dagens suppe, friskpresset grøntsagsjuice og forskellige retter til rimelige priser. Ligger i 20 rue Pierre Levée (11. arr.), en gade der kan se lidt kedelig ud, men som huser mindst to andre vigtige adresser: Min yoga-pilates-skole i nr. 3 og Vanessa Brunos studio skråt overfor.

Hvis du også vil klæde dig økologisk og lakere neglene så miljøvenligt som muligt kan du ekvipere dig i den fine lille forretning House of Organic i 7 rue Malher i det 4. arr. De sælger bl.a. det meget vigtige norske tøjmærke Fin, som du bør holde øje med. Billederne af opdigtet trafik, der hænger på væggene er også værd at se.

  • Comments(1)//www.parisblog.dk/#post148