En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Opskrift

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Fri, February 06, 2009 22:51:33

Efter at have fået sennepskrukken fyldt op, 100g 'Moutarde au Vin Blanc, var næste udfordring, hvordan senneppen skulle anvendes. Her følger opskriften på en lille ret, hvor den karakteristiske smag af senneppen får lidt modspil:

'Rognon de Veau Sauté à la Moutarde au Vin Blanc'

Klargør 2 små, eksemplariske kalvenyrer. Sauter nyrene i lidt smør, tilsæt lidt hakket skalotte og krydr godt med salt. Deglacer med en sjat vin og kog retten igenem 3-4 minutter. Tilsmag i sidste øjeblik med senneppen, der skal være godt med smæk på smagen. Server kogte kartofler til.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post16