En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Brasserie/Pizzeria La Chaumonnerie

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Wed, May 13, 2009 10:57:16

Dette uprætentiøse spisested kan anbefales, hvis man er på jagt efter en MEGET lokal restaurationsoplevelse. Jeg tror næppe, at det er en restaurant de frækventeres af turister? I hvert fald har jeg uden held forsøgt at slå La Chaumonnerie op i diverse resto-guides.

La Chaumonnerie ligger i nr 22, Rue des Lilas i det 19. Arr., og har åbent 7/7. Vi kom tilfældigvis forbi stedet alle fire, og var sultne. Spisesalen var stort set fuld, det virkede som om der var masser af stamgæster. Nogle af gæsterne kunne jeg såmænd godt mistænke for at indtage frokosten dér dagligt! Det er ikke noget dårligt tegn...

Regn IKKE med at finde et stort udvalg af 'vin-nature-tendance', 'glemte' øko-grøntsager, sjældne vildtretter og den slags. På La Chaumonnerie er det enkel, god gedigen mad, friskbagte pizzaer. Dagens 'formule'/ret var 'cruditées' og 'Daube-Penne', vi fik et par udemærkede pizzaer og is til dessert. Det var ret populært!

En ting der, i den grad, er værd at lægge mærke til er den ekstremt kompetente 'Patron' (på billedet herover!). Han styrede simpelt hen 'gulvet' med hård hånd. Venlig, imødekommende, super-effektiv, og så grundig, at mange Maitre d'Hôtel's rundt omkring burde få røde ører.

Af de mest imponerende Maitre D's, jeg er stødt på hidtil: Pierre LeMoullac, Helge Sidor, Christophe Rohat er det måske KUN Dan Rauhe, der kunne finde på at tørre underkoppen til en ekspresso af, så ihærdigt, som Patron'en på La Chaumonnerie...

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post169