En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Køkkenudstyr?

Udstyr og materialerPosted by Jens Vestergaard Jensen Mon, May 25, 2009 14:35:32

Hvis man er på jagt efter professionelt køkkenudstyr og allerede har besøgt 'Déhillerin', Rue Coquellière i det 1.Arr. (se tidligere indlæg!), er der andre muligheder.

Det er måske på sin plads, at nævne at ekspedienterne hos 'Déhillerin' af og til er lige lovlige 'friske' i det. Selve måden at blive ekpedieret på kunne faktisk være meget tiltalende, med den direkte kontakt mellem sælger og kunde. Det er et levn 'comme l'autrefois', fra tiden med hallerne lige om hjørnet. Som kunde kan man ikke blive ekspedieret af hvem som helst blandt personalet. Ekspedienten udser sig en kunde, og kunden forventes at udse sig en ekspedient.

Det kan selvsagt give nogle misforståelser, idet hierakiet blandt ekspedienterne er RET tydeligt, og fordi disse forsøger at etablere et slags hieraki blandt kunderne (hvoraf langt over halvdelen er ikke-fransktalende)! Er man blevet FOR vant til udenlandske een-gangskøbende kunder? Til tider bliver det nærmest gøgl-agtigt, med indstuderede diskussioner blandt ekspedienterne der lader som om de er blevet fornærmet af enten en kollega eller kunden, samt en masse ritualer der ikke helt rigtigt er til at finde ud af...

Men jeg vil dog understrege at sortimentet hos 'Déhillerin' ER fantastisk!

Hos 'A Simon' og 'Bovida', lige om hjørnet fra 'Déhillerin' (gå nordøst-på ad Rue J.J. Rousseau, til krydset ved Rue Monmartre og Rue Étienne Marcel) ligger disse to, velrenomerede forretninger. Sortimentet er stort set det samme disse to steder som hos 'Déhillerin', en tand mere tidssvarende måske?

  • Comments(1)//www.parisblog.dk/#post196