En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

'Boucheries Nivernaises'

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Sun, June 07, 2009 08:07:50

Denne fantastiske slagterbutik har til huse i nr 99 i Rue du Faubourg St. Honoré i det 8. Arr. Faktisk er denne butik en filial i et større system af slagter-virksomheder. Butiken hér har lukket søndag eftermiddag og HELE mandagen. 'Boucheries Nivernaises's hovedkvarter ligger (selvfølgelig!) på markedet i Rungis, og derudover er der endnu et par afdelinger i 'Ile de France'.

Efter sigende var det hér, i 'Boucheries Nivernaises' at William fra 'Sévero' fik 'blod på kniven' om jeg så må sige. Under alle omstændigheder arbejde han en årrække som slagter i 'Boucheries Nivernaises' og fik omsider den geniale ide, at åbne en restaurant, hvor råvarerne er i absolut centrum og elaboreres så lidt som muligt. Det kræver naturligvis prodkter af ekseptionel kvalitet, og det finder man hos 'Boucheries Nivernaises'!

Fjerkræ, 'tripperie', svin fra Normandiet, 1.-klasses lam/kalv, velhængt, fedtmarmoreret oksekød (danske slagtere skulle tvinges til at gå forbi vinduet i denne forretning, bare EN gang i Deres kariere, for at se højreb af en kvalitet, De aldrig er stødt på før!).

Se mere: www.boucheries-nivernaises.com

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post227