En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Opskrift!

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Sun, June 07, 2009 21:10:28

'Langoustines' med abrikos, fenikkel, artiskok-stilk og basilikum:

Beregn ½ kilo hele jomfruhummere pr person. Sautér dem i olivenolie, tilsæt fintsnittet fenikkel, friske, syrlige abrikoser, skrællet artiskok-stilk i tynde skiver og evt lidt hvidløg og skalotte. Krydr godt med 'Sel-Gris' og 'Piment d'Éspelette'.

Flambér med en sjat 'Pastis', deglacér med lidt hvidvin og kog retten igennem for fuldt blus et par minutter. Tilsæt grofthakket basilikum umiddelbart inden servering. Sæt gryden på bordet og spis retten med ske (og fingre!) ad dybe tallerkener. Sørg endelig for at få lidt af bouillonen.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post229