En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Pierre Garagiste, del 2

BilerPosted by Jens Vestergaard Jensen Sat, June 13, 2009 08:36:40

Pierre's 'garage' er altså ikke et sted, hvor man kan købe nye biler. Som nævnt tidligere, ekselerer Pierre i 'Véhicules de Collection'. Dermed mener Pierre ældre, sjældne (i øjeblikket holder dér en meget, sjælden 'Méhari 4x4!) Citroën A-modeller!?

Pierre's 'garage' er mest af alt STEDET, hvor man får konstrueret 'custom'-løsninger på køretøjet (der holder en sand rædsel, en 2CV-'van'/Chès Clément-model, med kobber-kasserolle-'gadgets' overalt), udført vanskelige reperationer og gennemført vedligeholdelses-tjek!

Reservedelslageret rummer selvsagt en masse dimser og løsdele. Der er et særligt indrettet malerum, hvor karrosseri-delene omhyggeligt bliver gjort klar, lageret med fjedre og stofmaterialer til sædearrangementerne er også en visit værd. Mangler man en særlig del til bilen (f eks en venstre forskærm til en Dyane '79), bør man kigge i den store bunke med løsdele i værkstedets baggård. Pierre's mekanikere er naturligvis eksperter på hver deres felt, og bidt af 2CV'erne på samme måde (som os andre!). Dertil kommer Pierre's omfangsrige netværk af 'Deuche'-entusiaster Frankrig (og verden) over, der må gøre det muligt at fremskaffe, hvilken som helst reservedel, man har brug for.

Selvom Pierre er 'Deuch-ist'(!) til fingerspidserne, er det dog muligt at få lavet ting og sager på nyere Citroën'er også. Nok ud fra den betragtning, at de fleste 2CV-ejere samtidig kører i en eller anden nyere Citroën-model også?

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post240