En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Læskedrik

MadPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Thu, June 18, 2009 10:35:16

Efter en varm sommerdag med hårdt arbejde i hhv vuggestue, børnehave og Palais Royal er der intet som at krybe ud i skyggen på terrassen med en skålfuld jordnødder og en schorle. Schorle er et tysk udtryk for en læskedrink blandet af halvt juice, halvt boblevand. Perrier er god til schorle fordi den bobler så ivrigt og gost kan tåle at fortyndes. Børnene kan godt lide appelsinschorle, men det har jeg en eller anden modstand imod. Prøv i stedet med en lettere plumret økologisk æblejuice, eller abrikosjuice og et stænk citronsaft, eller alt muligt andet fx tomatjuice, det har jeg aldrig haft mod på.

Igår fandt vi en ny yndlingsschorle: limonadeschorle. Pres en masse citroner, rør en masse rørsukker i til det (næsten) ikke knaser mere, bland med boblevand, lidt mere end halvt vand.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post246