En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Opskrift!

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Sat, June 20, 2009 23:18:35

Denne reklame hænger overalt i metroen i øjeblikket.

For dem der ikke ved, hvad 'Ricard' er, vil jeg ganske kort forklare: 'Ricard' er den bedste af de 'pastis'er', altså en slags anis-aperitif, der er tilgængelige på markedet (husk endelig at fortynde 'Ricard'en', i forholdet 1 del 'Ricard' til 5 gange vand ISKOLDT vand, kommes der isterninger i glasset, bliver man ikke gode venner med Marseille's skytshelgen!).

Og for dem, der ikke rigtig kan se, hvad ordene: 'Apero Dinatoire' (godt, både før frokost og aften!?) består af, kan jeg oplyse, at det såmænd er snacks i alle afskygninger, udformet som bogstaver.

Paula fik forleden den gode ide, at vi burde prøve det, hjemme hos os. Og for dem af jer (sikkert MEGET politisk korrekte læsere) der har lært (og stadig mener!), at mad, skam IKKE er noget man leger med, vil jeg godt understrege, at både Paula og Betty spiste en hel, del mere aftensmad end sædvanligt. Vi havde nemlig aftalt, at 'tegningerne' skulle spises op!

Tag, hvad du har af egnede ingredienser: Små tomater, kogte æg, agurker i strimler, gulerødder i tynde skiver, stumper af rugbrød/andet brød, kogte pasta'er, ostestave, pomfritter......

Det store spørgsmål var selvfølgelig, hvad vi skulle forsøge at skrive? Vi blev enige om at forsøge os med de emner vi taler en DEL om her i Paris:

Citroën, Betty, Paula, Mormor, Farmor, Paris...

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post253