En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Opskrift!

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Sun, June 21, 2009 07:37:19

FILET de CANARD, PARIS/SUD!

(Andebryst med fersken, friske mandler og basilikum)

Køb nogle friske andebryster, beregn et stk pr person. Snit skindet, sørg endelig for ikke at skære i selve kødet. Steg kødet på en tør pande, skindsiden først, gerne ved forholdsvis lav varme, således at skindet bliver dejligt sprødt (regn med 10-12 min). Vend kødet om og steg det yderligere 5-6 min på kødsiden, krydr godt med 'Fleur de Sel'. Tag kødet af panden og lad det hvile 5 min.

Tilbered garnituren på den samme pande (OG i dét fedt der er kommet fra stegningen!) mens kødet hviler. Sauter ferskner i kvarte og FRISKE mandler et par minuter. Tilsæt lidt hvidløg, basilikum, 'Fleur de Sel', 'Piment d'Éspelete og deglacer med en sjat GOD eddike (gerne cidre-eddike!). Placer andebrystet ovenpå panden, tilsæt det kødsaft der er ved kødet, kog igennem og servér straks!

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post255