En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Modeugens personligheder.

ModePosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Sun, June 28, 2009 11:00:58

Ofte har jeg spurgt mig selv, hvem den mystiske modne flamencodanserinde er. Hun kommer til samtlige shows og sidder på første række, er hun chefredaktør på spansk Vogue? Først igår tog jeg mod til mig og spurgte en anden, med fare for at afsløre mig selv som den største modeverdenignorant. Anemone (Skjoldager), begavet dansk designer (for tiden hos min store helt Martine Sitbon) og jeg stod i kø til Bernhard Wilhelm show, og Anemone faldt i snak med designeren Henrik Vibskov, der selv holder sine shows under Paris' modeuger. Det højhårede mysterium stod lidt længere fremme i køen og jeg spurgte Vibskov om han kendte hende. Ih ja, hun hedder Diane Pernet, er amerikaner, men har boet i Paris i 100 år. Rejser rundt til modeugerne, fulgt af en trofast skare af unge modebøsser og rapporterer dagligt på sin modeblog www.ashadedviewonfashion.com (hun ser alt gennem sine solbriller). Anemone kendte hende også, og jeg følte mig naturligvis lidt dum, Diane er åbenbart almen viden. Senere viste det sig dog, at de begge kender hende personligt, hun er en stor fan af Vibskov, herover ses de sammen på et billede fra hendes blog. Anemone har vundet en pris i en filmfestival Diane arrangerer hvert år, men havde aldrig hørt om hende for et år siden. Pudsigt at jeg lige skal spørge Danmarks to største Dianeeksperter...

Gå evt. ind på Dianes blog og tjek hendes andre vennebilleder ud, fx den lange tynde dreng med babyface jeg nævnte i et tidligere indlæg. Han hedder åbenbart Charles Guislain og bliver jævnligt interviewet på bloggen.

Og a propos Vibskov, så var vi til hans after party i torsdags. Det blev holdt på Cha Cha Club i rue Berger ved Hallerne. Af en dansk modefest at være, var stemningen utrolig afslappet og glad, måske fordi, det er Vibskovs teori, at Jens, vores ven Lotte, jeg og han selv var de eneste danskere til festen. Vibskov var dj og der blev danset, drukket og grinet. Undervejs måtte han dog ud og give alternative ordrer til dørmændende, som stod og afviste gæster i kondisko. Hvis man kender Vibskovs trashy-arty-street stil kan man gætte at mange af hans gæster nok ikke møder op i jakkesæt og nypudsede sko. For nogle år siden, da Vibskov var nede med skrald i sin baggård på Nørre Farimagsgade, blev han antastet af en tandlægefrue fra naboopgangen, der tog ham for at være en hjemløs stodder, der rodede efter godbidder i skraldespandene. Samme dag var han valgt til Danmarks bedst klædte mand af Euroman.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post267