En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

See you next season!

ModePosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Sun, June 28, 2009 23:02:59

Herremodeugen går på held, og jeg siger tak til alle de modehuse der inviterede mig til deres shows.

Idag nåede jeg lige to mere, og bliver nu genkendt af dørmanden, som går igen fra show til show, så jeg ikke behøver at vise min invitation. Næste skridt er at komme til at kindkysse ham på vej ind, men det arbejder jeg videre på en anden gang.

Jeg beklager at jeg ikke kan tage billeder til showene, heldigvis bliver de foreviggjort af mere professionelle folk, og deres billeder kan man komme til at se:

http://men.style.com/fashion/collections/S2010MEN/runwayshows og http://ashadedviewonfashion.com/, som nu har et par billeder af Walter van Beirendoncks show. På følgende kan du se Damir Doma, som jeg roste tidligere: http://forums.thefashionspot.com/f60/damir-doma-s-s-10-paris-81771.html

Som sædvanlig disker jeg op med et par udenomshowsfotos. Her er det til Songzio i en smuk sal på Børsen/Bourse. Selve showet var ret så konventionelt: Høj house (?), kolde blikke og effektiv gennemtravning af runwayen. Tøjet ville kræve mod af en dansk mand, men her, hen mod slutningen af modeugen, hvor man har set lidt af hvert, bl.a. overdrevet mod, blev det lidt kedeligt og koldt. Find selv billederne af tøjet, måske på de førnævnte adr., men giv dem lige tid til at uploade det.

Modeugens sidste show for mit vedkommende foregik på Metallos, et kulturhus vi kender rigtig godt, ikke fordi vi har været kulturelle derinde, men fordi vi går forbi hver dag, når Betty skal i Halte-Garderie lige ved siden af. Designeren hed Romain Kremer, og igen var jeg på bar bund, og havde svært ved at gætte hvad der ventede mig, ud fra publikums stil. Den pegede i alle retninger. Her ser vi salen mens folk kommer ind, i baggrunden anes Charles Babyface, i forgrunden en unik t-shirt med påsyet orange fald.

Her er showet igang, musikken er megaond med kirkeorgel, skrig, sirener, elektronik og larm. Tøjet er futuristisk med masser af polyesterjersey, rullekraver til op over næsen som en maske, bare lår og benvarmere. Igen: se bedre billeder andetsteds.

For at afslutte med noget smukt, kommer her en ny yndlingskollega (ikke at vi har talt med hinanden). Ham aner jeg heller ikke hvem er, men tjek lige hans stil: Hvid undertrøje, gul top, lyserød skjorte og cremefarvet jakke, og det var kun overkroppen. Det minder om en bog jeg engang læste(!), som skulle være den ældste eksisterende japanske roman, den var vist 1100 år gammel eller noget. Sønnen drager til Kina og er væk nogle år. Da han kommer tilbage bliver hans mor vældig taknemmelig og glad og iklæder ham det fineste tøj: Masser af tynde kimonoer i hver sin farve, udenpå hinanden, så man lige akkurat kan se en kant af hvert lag.

See you next season! hørte jeg nogen sige på vej ud.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post271