En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Respirez PROfondement!

SportPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Mon, February 16, 2009 22:39:51

(Med fare for at gå Bridget Jones i bedene)

Jeg er til yoga for første gang i Chaps, et god smag holistisk center for pilates og sundhed, der er populært blandt dansere og sportsfolk. Yogalæreren, der er en benet og muskuløs mand med rastahår og hinduistiske tatoveringer kommer hen til mig. Jeg prøver at stå ligesom de andre. " Du skal have knæet lidt længere frem." Jeg drejer foden lidt. "Nej knæet skal lidt frem!" Jeg drejer foden endnu mere. Han træder mig over tæerne så jeg ikke kan dreje dem mere og skubber mit knæ lidt frem.

Jeg savner nogle anatomiske gloser på fransk. Nej faktisk savner jeg en hel del på fransk, men nu får jeg forhåbentlig snart styr på anatomien, for jeg har tænkt mig at komme i Chaps indtil flere gange om ugen. Her den første gang kan jeg dog godt synes at sprogforvirringen og nervøsiteten lissom modarbejder det dybe åndedræt og roen, som læreren taler om.

Luk øjnene! Respirez profondement! Jeg står med strakte ben og hovedet nede ved skinnebenene (næsten). Jeg holder en hånd på hver albue og trækker vejret dybt med lukkede øjne. Da jeg efter nogen tid får spottet til siden, står resten af klassen med rank ryg og er igang med en ny slags vejrtrækning. Nå, der skal mere til at gøre mig flov, jeg er jo også i fuldstændig harmoni efter en hel times yoga.

Tjek min yoga pilates skole på www.lasalleparis.com og hvis du er i Paris kan du tage en prøvetime til 15 euro.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post30