En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Ballon-de-Paris

BørnevenligtPosted by Jens Vestergaard Jensen Tue, July 14, 2009 19:47:47

'Parc André Citroën' i det 15. Arr har jeg omtalt ved en tidligere lejlighed. Men der findes yderligere en attraktion i denne park. Det er nemlig hér, at 'Ballon-de-Paris' hører hjemme. Tag metroen, 8'eren til Balard, eller endnu bedre, tag metroen, 4'eren helt ned til Porte d'Orléans og fortsæt med Tram'en mod Balard.

'Ballon-de-Paris' er ikke mindre, end en kæmpe luft-ballon. Sådan en må man kunne rejse rigtig langt i? Denne her er ganske vist fæstnet til jorden i en stål-wire, men det er alligevel meget imponerende at stige til vejrs! Der er plads til 20-30 mennesker i 'gondolen', man stiger op til 150 meters højde (det ser ikke ud af så meget, når man er nede og kigger op, men når man er OPPE og kigger ned......) og har et meget imponerende 'vue sur Paris'. Alt i alt tager turen vel et kvarters tid.

Det koster 10 Euro for voksne og 5 for børn (weekend/helligdage bliver der endda lagt yderligere en Euro på prisen!), og det er måske lidt dyrt? På den anden side VAR det en stor fornøjelse at flyve i ballon. Desuden er vi efterhånden ved at vende os til, at entrépriser omkring 10 Euro (med nogle undtagelser selvfølgelig) bare er niveauet, hér i Paris.

Husk at undersøge om ballonen flyver den pågældende dag. Blæser det, eller er der andet form for uvejr, flyves der ikke:

www.ballondeparis.com

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post316