En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Paris-abstinenser, del 7

bla-blaPosted by Jens Vestergaard Jensen Fri, October 23, 2009 20:49:58

Hvis man går rundt med sved på panden, tårer i øjnene og ryster let på hænderne, er det måske et tegn på Pariser-abstinenser? Man kan jo nemt kome til at savne Paris, hér i efterårsvejret. Det vil jeg, i den følgende periode, forsøge at råde bod på, ved at bringe tips, ideer, opskrifter samt gode råd til ekskursioner, til den Paris-hungrende!

Et af de allerbedste tilbud til den der virkelig savner Paris OG samtidig er tørstig, er den lille vinbutik SKÅL på Østerbro i København. Med dels et sortiment der burde gøre selv den mest ambitiøse vinbutik i Paris misundelig og samtidigt et yderst kompetent og rutineret personale, er SKÅL så absolut et besøg værd!

Hold godt fast med hensyn til åbningstiderne: Fredage fra kl 12.00 til 19.00 og lørdage fra kl. 11.00 til 15.00. for en god ordens skyld kommer lige den præcise adresse her: SKÅL, Randersgade 33 kld, 2100 KBH Ø. Prøv også at se denne her:

www.petillant.dk

Listen over relevante 'pariser'-producenter er lang: Emmanuel Lassaigne, Francoise Bedel, Ulysse Collin, Houillon/Overnoy, Éric Nicolas, Jean Foillard, Yvon Métras, Le Fred, Montrieux, l'Arbre Blanc, Mathieu Dumarcher, Dérain, Clos des Vigned du Mayne.....

Kig forbi SKÅL, maske er der endda en 'dégustation'?

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post332