En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Fantastisk is

MadPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Sun, August 01, 2010 16:28:59

Is blev et stærkt tema på vores sommerferie i Paris. Jeg har allerede nævnt La Banquise i det 18. Her er et rigtig godt alternativ, der ligger mere centralt.

Jeg har nævnt GROM før, men nu har jeg også smagt det, så nu kan jeg anbefale isboden med (lidt) mere autoritet. GROM er en italiensk iskæde, der går højt op i friskhed, kvalitet og sæson. Vi var fem anmeldere afsted, så jeg fik smagt 10 af deres is, og selvom det skal indrømmes at tre af os var lidt snaldrede (se kommende indlæg om Aux deux Amis), ændrer det dog ikke på at vi alle var begejstrede for hvad vi smagte her. Jeg var især glad for de seje, bløde konsistenser og vores veninde Louise, der ellers ikke spiser is, elsker chokoladesorbeten med chokoladestykker i. 81 Rue de Seine

Vi har også været forbi Martine Lambert, 192 Rue de Grenelle, hvor man kan købe Lamberts berømte is fra Normandiet. Nuj, hvor var de gode! Her er mange sorbeter og jeg elskede især min Prunes Rouges, røde blommer sorbet.

Ekspedienten var ovenikøbet utrolig sød og iført en flot græsgrøn festkjole på sådan en helt almindelig tirsdag formiddag. Der var ikke et øje tørt.

I øvrigt anbefaler vi Berthillon. Det fåes på ethvert brasserie med respekt for sig selv, men tag hellere ud på Île St Louis og køb din is hos Berthillon selv, så ved du den er friskere end frisk og du kan vælge og vrage i hele deres enorme sortiment.

29-31 rue saint Louis en l'Île i det 4. arr.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post340