En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Forårets Paris-ture

GenereltPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Tue, February 22, 2011 13:31:26

Kære læser

Jeg ved vi holder jer hen fra tid til anden. I månedsvis ad gangen. Det beklager vi dybt. Det skyldes at der også har været langt mellem vores Parisrejser den seneste tid. Det beklager vi også dybt.

Men nu får piben en anden lyd, dels har vi lige været i Paris i weekenden, dels har vi i sinde at rejse tilbage til Paris senere på foråret og sidst men ikke mindst udkommer vores Paris guide ganske snart, ca. midt i april.

Bogen kommer til at hedde 'Voila! Paris!', den udkommer på Politikens Forlag, er på 256 sider, koster 200 kroner, og er en pudset udgave af denne blog, dvs. mindre indforstået, mere brugervenlig, mindre privat og dagbogsagtig og mere informationsmættet. Det gør den nu slet ikke dårlig.

Mht. titlen, som forlaget har fundet på, så minder den lidt om titlen på Kasper Windings nye solo-album, der hedder 'Voila!'. Vi er glade for at en anmelder roser cd-titlen for at være elegant, så gælder det nok også vores bog-titel.

Kan du lide receptioner og signerede førsteudgaver, så følg med her på bloggen for at se, om det bliver muligt at opleve udgivelsen live.

Som sagt har Jens og jeg lige været i Paris. Vi havde en kort men fantastisk tur, og i den kommende tid vil jeg prøve at dække den lange weekend i en række blogindlæg.

Således har du alle chancer for at være opdateret når du rejser til Paris for at nyde foråret.

Og husk: Der er fashion week i næste uge!

Og så til vejret: Platanerne er ikke sprunget ud, men vejret er (efter dansk målestok) lunt, ca. 10 grader. Fuglene pipper så det lyder som forår, og enkelte buske har små blade og blomster.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post343