En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

I byen

AndetPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Wed, June 22, 2011 11:14:03

Vil du feste med de yngre parisere, kan en tur til La Caravane i det 11. arr. anbefales.

Her bliver ganske tætpakket i løbet af natten, øl og mojito sprøjter ud fra baren og der bliver skruet godt op for de klassiske franske dansehits, som du aldrig har hørt før, men som tydeligvis vækker stærke følelser hos de lokale stamgæster.

Her bliver der ikke set skævt til dig hvis du springer op og danser på zinkbaren.

35 rue de la Fontaine au Roi

Er du mere til at holde på formerne og bevare den cool attitude skulle du til gengæld gå rundt om næste hjørne og finde Le Dauphin på 131 Avenue Parmentier.

Her har mesterkokken Aizpitarte og stjernearkitekten Rem Koolhaas bygget en gennemført cool vinbar med avancerede tapas-serveringer.

Indretningen er respektindgydende strømlinet og ren med store spejlvægge og kølig marmor på alle øvrige overflader, selv i loftet. Klientellet er tilsvarende lækkert og rent. Her bliver der set skævt til dig hvis du springer op på marmorbaren og gi'r en dans.

På ECC, Experimental Cocktail Club (udtales med stærk fransk accent) inde i det 2. arr. kan du suge løs på moderne cocktails. Måske har du kun råd til en enkelt, og måske kan du ikke mose dig ind efter midnat, så kom evt lidt tidligere på natten og hæng lidt ud med de smukke parisere inden du fester videre gennem Paris.

ECC, 37 rue Saint Sauveur

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post355