En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En rigtig specialist...

BøgerPosted by Jens Vestergaard Jensen Thu, February 19, 2009 22:03:03

'Librairie Armes & Collections'.

Denne fantastiske forretning ligger lige i nabolaget (selvfølgelig!). En kombineret bog/blad forretning der har specialiseret sig i alt læsestof der har med biler, traktorer, lastbiler, fly, militær-historie og våben at gøre. Adressen er Avenue de la Republique nr 19 i det 11. Arr. Der reklameres med at det er Europas største indenfor dets felt!

Indenfor er det da også et sandt slaraffenland for os nørder. Først og fremmest finder man stort set samtlige aktuelle franske bøger indenfor de respektive kategorier samt en del udenlandske udgivelser. Dernæst er forretningen også et slags antikavriat/byttebiks. Det betyder at der med lidt held kan dukke ældre, sjældne bøger op.

Og ikke nok med det, det er rigtig mange hyldemeter med alt hvad hjertet begærer af magasiner, ikke kun dem frisk fra trykken, men også gamle blade. Hvor finder man for eksempel 'Auto 1973 Édition Spéciale' med alle fotos äf Citroën Ami8 Break fra salon'en året før, eller lige nøjagtigt den udgivelse af 'Revue Camion' med en minutiøs gennemgang Citroën HY Camping. Det gør man hér!

Jeg måtte behærske mig, og nøjedes med at erhverve mig een bog til samlingen: E-T-A-I's 'La Citroën 2CV Fourgonnette' fra serien '...de Mon Père'. Det er den ultimative bog om 2CV-varevogne. Den glæder jeg mig meget til at gå igang med.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post37