En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Hvad laver du i weekenden?

GenereltPosted by Jens Vestergaard Jensen Fri, January 30, 2009 22:01:35

Hvad laver du i weekenden?

Hvis man alligevel er i Paris på gennemrejse i denne weekend for at deltage i 'Salon des Vins de Loire' (2,3,4 feb) i Angers, Percée du Vin Jaune (31,1) i Poussenans og Frontenay eller det helt store Muscat-træf nede sydpå hvor man kan være helt sikker at møde en af Rivesaltes-apellationens helt store profiler, nemlig Étienne Montes fra Domaine de la Casenove i Trouillas og ikke mindst en af de helt tunge drenge indenfor smagning af søde vine, Helge Sidor fra Compagniet.dk......

Så er der ud over det sædvanlige man nu gør i Paris mulighed for følgende to spændende oplevelser:

'À l'Occassion de la Saint Vincent, La Cocquille Saint-Jacques des Côtes Armor à Montmartre'. 31,1. Smagsprøver, salg, underholdning, kokkekonkurencer, specialmenuer... Alt sammen i kammuslingens tegn på to af Paris' mest spektakulære pladser; Place du Tertre og Place des Abesses, begge i det 18. arr. Tag med den grønne metro, 12eren, og stå af på St-Georges, gå op ad Rue des Martyrs, nyd gadens fantastiske forretninger og især det helt særlige kig op mod Sacré Coeur. Det er turistet, men Sacré Coeur kan bære det...... Man når først Place des Abesses, hvis det er svært at finde Place du Tertre gør det ikke noget!

Den anden ting har selvfølgelig også at gøre med mad!!!

2e Paris Truf', det er dét på billedet... Kendere af fransk hestevædeløb vil sætte pris på ordspillet, især hvis de kan lide sorte trøfler og rustikt charcutterie fra Syd-vest. Der er trøffel/skaldyrs/charcutterie/vin-fest 'Chez Michel' og 'Chez Casimir' i henholdsvis nr 10 og 6, vi befinder os i det 10. arr, Rue de Belzunce. Søndagen er reserveret til smagsprøver,salg og om mandagen er der en særlig trøffel'soiré', 150 euro, ring på +330148782880 for resa.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post4