En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Salon de l'Agriculture, del 1

GenereltPosted by Jens Vestergaard Jensen Tue, February 24, 2009 22:26:59

Den årligt tilbagevendende messe, 'Salon de l'Agriculture', altså landbrugsmesse, blev skudt igang den 21. februar af selveste M Sarkozy. Salon'en holder til i hallerne ved Porte de Versailles og varer frem til 1. marts. Det koster 12 Euro at komme ind, børn under 6 år kommer gratis med.

'Salon de l'Agriculture' er en gigantisk begivenhed. Der er dels afsnit med masser af levende husdyr, altså et decideret dyrskue med uddeling af et hav af medaljer; 'Concours Paris '?' 2009', og dels et omfattende område med forabejdede landbrugsprodukter som er opdelt i de franske regioner. Derudover er der stande med udstyr/værktøj/biobrændsel/økologi/uldtrøjer......

Jeg havde forventet en del besøgende, men dog ikke så mange som det viste sig der var. Allerede metro'en, jeg tog 12'eren sydpå fra 'Concorde' var ektremt fyldt. Og da jeg steg op ved 'Porte de Versailles' var der lange køer. Jeg kom dog ind, men må ærlig indrømme at det føles sært at gå rundt i lange, lange rækker i en overdimensioneret cementhal og se på dyr der er kørt ind til Paris fra alle hjørner af Frankrig. Hvis dyrene kunne tale...!

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post42