En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En opskrift!

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Wed, March 18, 2009 23:33:59

Perlehøne 'J. P. Timbaud' med indmad...

Køb en rigtig, god perlehøne. Flambér evt fjer-rester af, tag den ud, skær hoved og fødder af og kassér. Skær vinger samt hals af og gem. Saml al indmad (hjerte, lever, kråse, nyre) og gem. Skær ryg-stykket af og pres fuglen 'flad'.

Klargør garnituren: Skær kartofler i ensartede skiver. Pil løgene og skær i otte. Placer grøntsagerne i en bradepande, stænk med olivenolie og krydr med salt, peber og rosmarin. Læg den klargjorte perlehøne ovenpå, steg en lille time ved god varme i ovnen!

Steg hals, vinger og kråser, nogenlunde samtidig, ved svag varme i en gryde. Krydr godt med salt og timian. Umiddelbart inden servering svinges lever, hjerte og nyren med.

Server en god, blandet salat samt groft brød til!

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post74