En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Astier

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Thu, March 26, 2009 17:12:56

Denne traditionelle bistrot ligger i nr 44 Rue J.P. Timbaud i det 11. Arr. Vi går forbi flere gange om ugen, idet Bettys 'Halte-Garderie' ligger længere østpå i samme gade, og har altid syntes Astier så fristende ud! Ane og mig spiste frokost på Astier forleden...

Astier må have minimum 50 år på bagen. Indretningen er autentisk, flisegulv, lakerede træpaneler, små borde beklædt med en karakteristisk rød/hvid-ternet dug, stor bar lige ved indgangsdøren, mere diskret(!) baglokale.

Kortet er også traditionelt: 'Herring' m lune kartofler, Foie-Gras, Dagens Suppe, Faux-Filet, Boudin. Der er dog også andre, mere 'Marché'-agtige retter.

Ane fik Terrine af kylling m tørret frugt, Søtunge m syltet løg/fennikel, Baba au Rhum. Jens fik 'Tarte Fine' m røget ål/tomat, Ragout af kalvenyre m svampe.

Maden var dejlig, god betjening samt rigtig god atmosfære. Folk kom lidt sent til frokost, der var masser af stamgæster.

Astier's ostebord er legendarisk: En stort 'Plateau' med sæsonaktuelle oste, hvor man spiser hvad man magter! Det prøver vi næste gang.

Vi drak ikke vin, men Astier's kort er ret omfattende. Meget klassisk, regn ikke med at støde så mange af 'Nature'-vennerne. Godt udvalg af Bourgogne/Bordeaux, priserne er meget rimelige.

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post89