En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Paris Truf'

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Mon, February 02, 2009 22:22:05

Arrangementet 'Chez Michel' og 'Chez Casimir' d 31.01 var en stor succes. Ud over de sorte diamanter her på billederne var der mulighed for at smage bretonske kammuslinger, fantastisk charcutterie fra Louis Ospital og rustikt brød. Det kunne skyldes ned enten med et glas af Drappiers Extra Brut af ren Pinot Noir, eller endnu bedre en kop af Pacalets Chambolle Musigny 1er cru......

Tilbage til trøflerne 'Tuber Melanosporum'. J.P. Galis fra Piolenc i Vaucluse havde flere bugnende kurve med friske trøfler med. Thierry havde fået nogle sendt op en uges tid i forvejen for at kunne fremstille en virklelig skøn trøffelsmør. 5 kg saltet smør vendes sammen med hakkede, friske 'Melano', pakkes grundigt i husholdningsfilm og trækker en uges tid på køl......

Jean-Pierre havd en ordentlig krabat på 428 g med, bare for at blære sig lidt. Men det var intet imod den han havde solgt til Ducasse ugen i forvejen da de to Michelinstjerner skulle fejres i London, den vejede over 1.3 kg......

Jeg købte naturligvis nogle stykker. Opskrifter og billeder følger......

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post9