En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

C 42

BilerPosted by Jens Vestergaard Jensen Sat, March 28, 2009 21:33:02

Lad mig benytte lejligheden til at slå et (stort) slag for Citroëns showroom i Paris, C 42, som ligger i nr, ja ganske rigtigt, 42, Avenue des Champs Élysées i det 8. Arr. Hvad er bedre at få tiden til at gå med, når man alligevel dasker op og ned af denne gade, end at slå vejen forbi C 42?

Bag den karakteristiske glasfacade, som virkelig gør os Citroënister glade, gemmer der sig et seks-etagers udstillingslokale. Hver etage er udstyrret med en slags rampe, hvor de (ganske mange, ja utrolig mange!) succes-rige Citroën-modeller løbende udstilles. C 42 har direkte forbindelse med Citroën-fabrikkens fantastiske 'Conservatoire' i Aulnay, hvor der efter sigende befinder sig mindst eet fabriksnyt (eller i hvert fald meget velholdt) eksemplar af samtlige Citroën-modeller produceret til dato! Jeg har endnu ikke formået at skaffe mig adgang til dette 'Conservatoire'. Måske skal man være endnu mere ihærdig Citroënist end jeg er?

I øjeblikket er fokus i C 42 rettet mod moderne bilteknologi/miljøorientering/storbybiler. Det er ikke den mest spændende af de udstillinger jeg har set på C42 (jeg vil tro de skifter 5/6 gange årligt), men man kan i det mindste nyde konceptbilen Citroën 'Hypnos'.

Er det sådan DS/ID ser ud i 2020?

  • Comments(0)//www.parisblog.dk/#post92