En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Racing-Métro 92...

SportPosted by Jens Vestergaard Jensen Thu, April 30, 2009 21:38:32

Racing er nu sikre på en plads i Top14 næste sæson! På lørdag 02.04 spilles den sidste runde i den ordinære udgave af ProD2. Forude venter så de skæbnesvangre oprykningskampe (for holdene placeret 2-5) samt selvfølgelig nedrykningskampene. Men Racing slipper med førstepladsen i ProD2 for disse nervepirrende alt/eller-intet kampe, og rykker direkte op i Top14.

Man er allerede nu begyndt at se frem til næste sæsons store 'clash', Pariser-derby'et mellem Racing-Métro 92 og Stade Francais. For første gang i mange år er to hold med rødder i Paris begge i Top14 samtidigt. Tænk allerede nu på at reservér til kampene på henholdsvis Stade de France og Stade Yves Manoir!

Spiller-oprustningen for de enkelte hold er ligelesed i fuld gang. Racing har netop skrevet kontrakt med den unge, syd-afrikanske verdensmester Steyn, der er en yderst alsidig spiller (magter alle pladser fra 10-15!).

Og i dagens udgave af 'Le Parisien', på forsiden (selvfølgelig!), blev Nallet og Chabal præsenteret i Racing-trøjer. Det er altså to af de helt tunge karle i rugby'en....

Vi har naturligvis indkøbt lidt udstyr og Betty er så småt begyndt at vænne sig til den lidt pudsige facon på bolden. Hun har i hvert fald temperamentet i orden til en god omgang 'melée'...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mads Rudolf Mon, May 04, 2009 22:12:48

Ah, l'Ours. En af de tunge drenge er vist en underdrivelse. Men vidste du at det er ham der er inde i Sebastian Tellier?