En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Endnu en kaffepause?

bla-blaPosted by Jens Vestergaard Jensen Thu, July 02, 2009 21:37:37

'Le Coq Hardy' ligger i nr 64 i Rue Nôtre Dame de Lorette i det 9. Arr. Er man på de kanter, kan dette sted anbefales til en kaffepause. Klientellet er meget autentisk, kaffen god og betjeningen eksemplarisk (det pudsige er, at der er to, vidt forskellige stilarter: Den ældre, noble hvidskjortede og den yngre i jeans!). Derudover er der glimrende madservering til frokost og aften.

I starten af vores Paris-ophold boede vi lige om hjørnet. Jeg var tit nede for, at hente brød til familiens morgenmad. 'Le Coq Hardy' kunne lige akkurat passes i i min morgentur, fem minutter til en god 'noisette'. Bortset fra det: Skal der kold eller varm mælk i en 'noisette'?

Efter kaffen må man ikke snyde sig selv for et besøg hos den fantastiske slagter 'Boucherie Chèz Paul'. 'Paul' ligger lidt nede ad gaden, i nr 48 i Rue J. B. Pigalle. Her er det altså virkelig 'old-school'!!! M & Me Paul bag disken, klassisk sortiment, ikke for meget at vælge imellem, men de rigtige varer! Jeg har oplevet M Paul afparere 6 lammenyrer med den største ro OG den største selvfølgelighed, på trods af at køen af ventende kunder nåede langt ud på gaden, fordi M Paul gerne ville give kunden den korrekte oplevelse...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.