En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Stoffer.

Udstyr og materialerPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Tue, July 07, 2009 22:35:24

Det er jo ingen hemmelig er der er sindsyg mange stoffer i modebranchen, men hvor får man fat i dem når man er i Paris?

Ja mange af stederne har jeg jo været igennem i tidligere indlæg (se samme kategori), men her kommer lige et par stykker mere:

Rue de Cléry er en af mange stofgader, hvor der sælges engros, men i nr. 44 i Generaldiff kan du også køber mindre stykker. Forretningen ser ikke imponerende ud, men pludselig får man øje på en rulle her og en rulle der, der udstråler en helt anden kvalitet, og ganske rigtigt: Printet silke og fin uld der blev til overs fra Lanvins skrædderier er endt her i mylderet af polyester. Spændende...

Skal det være rigtig billigt så prøv Toto, der ligger adskillige steder i Paris. Det minder lidt om Jysk (Sengetøjslager), men man kan være heldig og finde noget man kan lide, og så er det helt sikkert billigt. 5 og 49 Boulevard Barbès, 7 Place de la Madeleine (til stor ærgrelse for de fine naboforretninger, går jeg ud fra) m.fl.

Til sidst en boghandel der fortjener sit eget indlæg, men nu bare bliver nævnt i hast uden billede, undskyld. Mode...Information er en forretning der sælger tryksager om mode og lignende. Bøger, magasiner, trendhæfter, farveskalaer, tilskæringsmanualer og hvad ved jeg. En fin forretning, hvor man kan bruge meget tid. 52, rue Croix des Petits Champs, 1. arr. www.modeinfo.com

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ane Rørdam Hoffmeyer Sun, July 12, 2009 11:54:49

Hej Cat, mange tak for ros! Og tak for den gode ide med at skrive om emballage. Desværre har vi fået travlt her på det sidste, vi rejser på fredag, så vi når det ikke, men næste gang jeg kommer i Lafayette, vil jeg helt sikkert se nærmere på det.

Kh ANE

Posted by Cheshire Cat Wed, July 08, 2009 12:28:41

Heysa, ved godt det er irrelevant i forhold til indlægget men vil bare lige sige at jeg synes den her blog er skøn at læse. Alle de dejlige billeder og historier om smukke Paris, lækre opskrifter osv. Og dejligt at der kommer flere indlæg om dagen så man hele tiden ser en grund til at tjekke den igen. Måske inden i rejser tilbage til DK i kunne lave en post om fransk emballage. Hvis du fx kigger i Lafayette har de nogle skønne madprodukter med det smukkeste design. Kunne måske inspirere. ;D Igen, tak for en skøn blog!