En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Kaffepause, endnu en...

bla-blaPosted by Jens Vestergaard Jensen Fri, July 10, 2009 20:04:58

Nogle gange tager jeg metroen, linie 4 sydpå og står af på 'Saint-Placide' i det 6. Arr. Rue de Rennes er lige ovenpå og det giver mulighed for at komme et smut ind i den lokale FNAC. Efter at have skimmet eventuelle nyheder i mad/vin/sport/bil-bogs-sektionerne, er det oplagt at fortsætte sydpå ad Rue de Rennes, ned i det 14. Arr., venstre om 'Tour Montparnasse' og videre sydpå. Er man på en formiddagstur, vil det være oplagt at indtage frokosten på en af de mange (rigtig!!!) gode restauranter i kvarteret.

Nogle dage får jeg lige tid til en 'café', og det formiddagens sidste! Her i den nordlige del i det 14. Arr., er jeg blevet særlig opmærksom på 'l'Océan' i nr 43 på Avenue du Maine. Bag den gennemsnitlige facade gemmer der sig en lang, eksemplarisk, blankpoleret (messing-)'zink', hvor der er en livlig trafik af ølglas og kaffekopper! En 'café' koster 1 Euro (og der følger automatisk et lille glas, koldt vand med), hvad der er ensbetydende med den laveste pris jeg endnu er stødt på her i Paris? Derudover bør man lægge særlig mærke til det autentiske kakkelgulv i serveringslokalet og ISÆR til de fantastiske toileter på 1. sal!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.