En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Min slagter!

MadPosted by Jens Vestergaard Jensen Thu, July 16, 2009 09:39:13

Det her er min (vores) slagter. Johan Milo, Boucherie Milo i nr 1, Rue J. P. Timbaud i det 11. Arr., faktisk lige rundt om hjørnet fra, hvor vi bor.

Det startede helt tilbage i begyndelsen af februar-måned. I forbindelse med min fødselsdag, havde jeg brug for en 'Côte-de-Boeuf'. Vi var lige flyttet ind i lejligheden og selvom indkøb af en 'Côte' normalt er noget af en tillidssag (sådan een, køber man IKKE, af hvem som helst!), så den lille slagter nede om hjørnet, i den grad fristende ud. OG der var en okseryg med mørkt, fedtmarmoreret kød, lige sådan et stykke som en 'Côte-de-Boeuf' bør skæres fra...

Jeg gik derfra med en 'Côte' på 1,6 kg (bare rolig, der var en gæst...), et eksemplarisk stykke kød!

Jeg har været stamkunde lige siden: Kaniner, Bresse-kyllinger, 'Poulet-Fremiers', svinekoteletter, lammehals, onglet/bavette, kalveryg, lever, lammenyrer...... Charcutterie-delen er også imponerende: Gode skinker, salater/småretter, tørrede pølser.....

M Milo er en ægte håndværker, en RIGTIG slagter. Og altid klar med en lun bemærkning, en lille anekdote eller et råd til en opskrift.

Butikken har lukket søndage (og middagslukket ALLE de andre dage).

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.