En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Parisblog på tryk

GenereltPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Thu, September 03, 2009 10:49:17

Kære Tina og andre interesserede

Som sagt er vi i gang med at lave bloggen om til en parisguide i bogform. Målet er at den bliver inspirerende og let at bruge før, under og efter en tur til Paris, uden den dog af den grund bliver strømlinet og generel. Den må gerne springe rundt og sludre lidt som bloggen har gjort. Kort sagt en subjektiv, brugervenlig og entusiastisk Parisguide. Den udkommer i marts, kort før alle danskere skal på påskeferie i Paris, for det skal de/vi jo. Forlaget er ganske nyt og har endnu ikke besluttet hvad det skal hedde, indtil videre kalder Mia Rudolf (kvinden bag) det for Mad og Vin, Dit gamle Svin, og det er da et navn man lægger mærke til, skulle jeg mene.

Lad mig også lige slå et slag for august nummeret af Gastro, hvor Jens og jeg er repræsenteret med en artikel. I Paris var de flade af grin over det smagfulde Gastro, som vi er så stolte over herhjemme. På fransk betyder Gastro fordøjelsesbesvær med evt. opkastning til følge. Ikke så appetitligt... Men køb endelig bladet, hvis du har så mange penge, og trøst dig med at de hvide asparges og sorte vintertrøfler fra Jens' opskrifter ikke er til at opdrive nu, så sparer du der.

God læselyst!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.