En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Og så den gode nyhed...

MadPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Tue, October 20, 2009 14:53:26

Ja, det er mægtig trist med Racines, så sent som i fredags diskuterede vi om det var Paris' bedste restaurant trods den corny beliggenhed, men Jens er faktisk lidt kedelig at tage den diskution med, for han vender altid tilbage til Severo.

Nå, men I skal da også have nogle gode nyheder, og dem er der masser af, efter jeg travede Paris tyndt i forrige uge, på jagt efter Kodak moments (det bliver så Olympus moments) og de sidste vigtige adresser til vores BOG om Paris.

Her er en kortfattet liste over steder i roligt kan opsøge i Paris:

Restauranten L'avant Gout serverer mad der gør dig lykkelig. Det smager så det går lige til hjertet, og med en frokostmenu til 14 euro (suppe, dagens ret, et glas vin, kaffe med bisquit) kan det simpelthen ikke gøres bedre eller billigere.

Lukket lørdag til mandag. 26 rue Bobillot, 13. arr. 01 53 80 24 00

Den lille bitte nye Paul Smith forretning i 70 rue de Grenelle. Tænk et der skulle gemme sig sådan en ruin i den pæne gade. Her kan du købe antikke smykker og Paul Smith tøj, og hvor ruinen dog klæder hans tøj. Men pas på du ikke får løse sten i hovedet eller læner dig for tungt op ad murene. Og så er det heller ikke værre. Men det er meget smukt.

Cafés et Thés Verlet, 256 rue St Honoré. Her huserer Frankrigs bedste kafferister, Eric Duchossoy. Hver dag er der friskristet kaffe og risteriet ligger lige om hjørnet i Palais Royal. Duchossoy har fremragende kaffe fra hele verden men er især interesseret i kaffe fra Asien. Han leverer til de trestjernede restauranter, Hermés pattiseriebageri, m.m.

Erotokritos outlet. Dejlig cypriotisk yndlingsdesigner, mindre dejlige priser, så mon ikke outlettet bliver min mulighed for at eje noget en dag? 58, rue d'argout i det 2. arr.

Jacques Genin i 133 rue de Turenne. En af verdens førende chocolatierer. Genin har kun en ting at sige og det er DET SKAL VÆRE FRISK. Hans fyldte chokolader skal spises inden 5 dage, hans mille feuille inden 4 timer! Hvis man sætter sig ind på dette chokolade/kage-hus og bestiller en mille feuille, bliver den lavet a la minute til en. Selveste Genin lavede en til mig og aldrig har jeg haft så mange lag i munden på en gang! Fik i øvrigt en fin æske chokolade med hjem, livet som anmelder kan være rimelig indbringende...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ane Rørdam Hoffmeyer Wed, March 23, 2011 11:12:11

Hej Sara,

Du har fundet adressen på en stor Paul Smith forretning. Den i Rue de Grenelle er meget lille.

Kh. ANE

Posted by Sara Andersen, frankofil Thu, March 10, 2011 21:41:01

Jeg kiggede lige efter Paul Smidt på google maps, og fandt frem til at den korrekte adresse er: 24, Boulevard Raspail, 75007 Paris.

Bare lige en lille rettelse (: