En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Pariser-abstinenser, del 4

bla-blaPosted by Jens Vestergaard Jensen Fri, October 23, 2009 08:53:35

Hvis man går rundt med sved på panden, tårer i øjnene og ryster let på hænderne, er det måske et tegn på Pariser-abstinenser? Man kan jo nemt kome til at savne Paris, hér i efterårsvejret. Det vil jeg, i den følgende periode, forsøge at råde bod på, ved at bringe tips, ideer, opskrifter samt gode råd til ekskursioner, til den Paris-hungrende!

Hvor skal man spise henne, hér i København, hvis man savner karakteristiske pariser-retter, à la Severo og La Cérisaie? Man kan jo altid selv gå i køkkenet og forsøge at genskabe den ægte pariser-atmosfære i privaten!

'En ret med æble/spinat, foie gras, hummer og 'boudin noir'

Sæt en god jernpande på komfuret ved svag varme. Steg nogle tykke skiver 'boudin noir' let sprøde på den ene side. Steg hummerhaler med et par minutter, skru op for varmen og steg et passende klodser foie gras møre, sammen med det øvrige. Krydr godt med salt og peber. Sautér æble og spinat i en klat saltet smør i en gryde ved siden af, tilsmag med salt og peber. Deglacér i sidste øjeblik med en 'filet' æbleeddike. Anret foie gras oven på hummer, oven på 'boudin noir', oven på æble/spinat.

'BON APP!!!'

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Miss Jeanett Mon, February 08, 2010 14:44:58

Uhmm det ser lækkert ud!

/Jeanett
http://jeanettd.blogspot.com