En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Paris-abstinenser, del 6

bla-blaPosted by Jens Vestergaard Jensen Fri, October 23, 2009 16:55:23

Hvis man går rundt med sved på panden, tårer i øjnene og ryster let på hænderne, er det måske et tegn på Pariser-abstinenser? Man kan jo nemt kome til at savne Paris, hér i efterårsvejret. Det vil jeg, i den følgende periode, forsøge at råde bod på, ved at bringe tips, ideer, opskrifter samt gode råd til ekskursioner, til den Paris-hungrende!

Man bliver så sulten i og med vejret bliver koldere. Og i den forbindelse er der IKKE mange restauranter med respekt for dem selv hér i København, der kune finde på at servere retter med grisetæer. Det er faktisk lige omvendt i Paris, der er det de restauranter med mest stolthed der gør det i grisetæer!

Der er ikke andet for, end at man må begive sig ud i kødbyen igen for at investere i et par friske grisetæer. Soignér grisetærene grundigt, brug evt både en grov neglebørste og en lill, skarp kniv. Kog grisetæerne helt møre i salet vand tilsat aromater. Når grisetæerne er møre, kan de anvendes til flere formål: Spis dem varme som de er, med store, melede kartofler, surkål og masser af Dijon. Panér i mel, æg, rasp og steg HELT sprøde og gyldne i ovnen, servér pom-fritter ved siden af. køl dem af i lagen og spis dem i gelé. Eller udben grisetæerne, fyld med friske rørhatte, steg dem op på panden og servér en salat af rå rørhatte ved siden af.....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.