En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

Udfordrende delikatesse

AndetPosted by Ane Rørdam Hoffmeyer Mon, October 10, 2011 11:54:16

Vi har en vinder! Malou Klidmoster kunne se at der var percebes på tallerkenen og har vundet bogen Voilà PARIS! (Hvis du vil sende mig din postadresse sørger jeg for at forlaget sender dig en. ane@parisblog.dk)

Jeg er desværre ikke klar over om percebes er en sæsonvare. Jeg spiste dem på billedet i starten af juli på Verre Volé, så prøv der! Der er godt nok noget tid til...

I mellemtiden kan I undre jer over hvor langt folk vil gå for at skaffe sig en dagsløn. Nedenstående er et link til en BBC-udsendelse om percebes-fangst og det er ikke for sarte sjæle. Man skulle tro at percebes var for eksklusiv en råvare for Verre Volé, der jo er en rimelig uprætensiøs bistro à vin, men de var til at betale, på trods for at fiskerne sætter livet på spil for dem.

http://www.youtube.com/watch?v=E9dLEQFZIew

Om de så er besværet værd er jeg selv lidt i tvivl om. Det er jo spændende at sætte tænderne i en blød drageklo, men måske ville jeg ligeså gerne (eller hellere) gnaske nogle muslinger.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.