En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

En blog om mad, mode, m.m. i Paris.

MERCI -Sig ikke du ikke har hørt om det!

Design m.m.Posted by Ane Rørdam Hoffmeyer Fri, March 20, 2009 22:21:11

Hermed et indlæg der tager unødig afstand fra sig selv.

Hvis du ikke allerede har hørt om butikken Merci for mindst to uger siden, bør du tage dine informationskilder op til kraftig revision. På nær selvfølgelig Parisblog, som indtil videre helt overlagt har forsøgt at ignorere det nye talk-of-the-town, alene fordi jeg altid prøver at kigge den anden vej, når alle andre kigger den ene vej.

Men nu bliver bloggen jo også brugt som Parisguide, og jeg må indrømme at mange læsere vil have fornøjelse af at besøge Merci (især kvinder og designinteresserede mænd), så nu halser jeg efter samtlige franske medier+Vogue+alle blogs der beskæftiger sig med Frankrig eller design eller børnetøj eller hvad ved jeg.

Merci er et super smagfuldt koncept-store, ejet af folkene bag det eksklusive børnetøjsmærke Bonpoint. Det ligger et stenkast fra os, hvilket sikkert har fået vores lejlighed til at stige i værdi, og jeg kan ikke afvise, at jeg stikker indenom i ny og næ, selvom det er alt for smagfuldt og dyrt for mig.

Forretningen går hele vejen rundt om en lille nypudset baggård og fylder huset op i flere etager med blomsterafd., børnetøjsafd., herretøjsafd., casual-, vintage-, samt luksus-dametøj, parfumeur, møbler, køkkenudstyr, café med antikvariat og servering af blødkogte æg og hjemmebagte kager.

Det er bogstavelig talt næsten for meget af det gode.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.